Underkläder för dig som man

Det kan vara svårt att hitta underkläder som passar om du är av modellen större. Många butiker och märken har tagit bort sina riktiga stora storlekar. Att gå runt i butiker och leta efter kläder som passar kan därmed vara en tidskrävande och frustrerande historia.

Det är betydligt lättare att hitta större storlekar genom att söka efter det på nätet. Du sparar in en massa tid och slipper gå till en mängd olika affärer som ända kanske inte har din storlek. Med bara några knapptryck bort kan du hitta underkläder i din storlek.

Du har flera rättigheter när du handlar produkter från nätet

Som grundregel gäller 14 dagars ångerrätt när du handlar på nätet och den börjar gälla när du tar emot varan. Företag är skyldiga att informera dig som kund om ångerrätt och andra eventuella regler som gäller.

Men vill du skicka tillbaka en vara är det du och inte företaget du köpte varan ifrån, som ska stå för kostnaden för returfrakten. Skulle du beställa en specialtillverkad vara räknas inte det in i ångerrätten.

Om du letar efter större modeller, vare sig det gäller underkläder eller andra kläder, så kanske du kan hitta något här.