Perfekt transportmedel

I vår familj så har vi bara en bil. Det har bara blivit så och vi har inte så stort behov av fler bilar då vi arbetar på ett så sätt att bara en är i behov av bil till och från arbete. Vi har hittat ett perfekt transportmedel som snabbt gör att vi kan ta oss från punkt A till punkt B på ett relativt snabbt sätt. Nämligen cykel!

Vi har köpt oss en elcykel som vi kan cykla till och från affären och arbete om det så skulle behövas. Vi har haft den ett tag nu och inser vilket bra komplement den är till vår bil. Det kan gå en vecka utan att vi startar bilen utan väljer att använda elcykeln då vi ska någonstans. Självklart så skulle vi inte klara oss utan bil då vädret inte alltid tillåter cykeln. Men så fort vädret tillåter så tar någon av oss cykeln istället för bilen om vi ska hämta barn på dagis eller iväg för att handla.

Vi har även kompletterat med en cykelvagn som vi kan hänga på därbak. Perfekt då vi åker och handlar så kan man lasta in alla matkassar där. Vagnen har även två sittplatser så barnen får plats därbak, i alla fall än så länge tills den äldre kan börja cykla själv. Cykelvagnen kan även hängas bakpå våra vanliga cyklar. Vi ger oss gärna ut och cyklar med hela familjen och det är faktiskt så att vi funderar på att köpa en till så vi båda vuxna kan cykla med elcykel.