Födelsedagar att minnas

Att fylla år blir något väldigt speciellt upp till en viss ålder. Man kanske inte minns sina första födelsedagar men de är ändå viktigt att man genomför dessa och gör det bästa man kan för att gratulera den som fyller år.

Det allra första kalaset

När man fyller år för första gången så är det nog en stor dag för föräldrarna och kanske äldre syskon. Själv så kanske man inte kommer att minnas så mycket från sin fantastiska 1 års kalas. Men det är dock viktigt att dessa genomförs och som förälder så blir man glad över att se glädjen i de små barnaögonen då paket ska öppnas och tårta ska ätas. Det kan se olika ut hur pass mycket man pyntar till det första kalaset. Men nog bör det blåsas upp ballonger och skapa en festlig stämning. Det blir lätt en bra stämning med ett väl prytt kalas.

De kommande kalasen

De kommande kalasen kan komma att bli minnen för livet och även här så gäller det att upp till en viss ålder lägga ner själ och hjärta för att skapa en härlig födelsedag att minnas. Det är klart att med ökad ålder så blir kraven högre. När man bjuder in klasskamrater så kanske man inte väljer kalasteman som man hade på kalas långt tillbaks i tiden. Det gäller att förnya sig och hitta på teman som kan passa den ålder som fylls. Vissa älskar att fylla år och kan fira detta långt upp i åldern. Andra kanske inte tycker att det spelar någon roll och vill knappt minnas sina födelsedagar.